Door de jaren heen is Meat&More gegroeid. Letterlijk. Dankzij een investering van 10 miljoen euro breidde onze site in Aalter uit tot 52.000 m² en bouwden we 1.775 m² extra productieruimte. Om dat alles te laten zien, organiseren we de Meat&More Days. Dat is een feestelijk event gespreid over drie dagen met meer dan 3.000 genodigden.
“De sector is in volle verandering”, vertelt zaakvoerder Geert Ally. “Mensen eten minder vlees, focussen meer op gezonde voeding en eten ook steeds vaker buitenshuis. Meat&More is mee op die kar gesprongen en evolueerde van een vleesbedrijf naar een volwaardig voedingsbedrijf gericht op maaltijden. Investeringen waren dus nodig om die evolutie waar te maken.”
Onze productie, distributie en administratie zijn gecentraliseerd in Aalter. Daar werken we met ongeveer 500 medewerkers, wat Meat&More een van de grootste werkgevers uit de streek maakt. “Na die snelle groei van de afgelopen jaren was het tijd om daar even bij stil te staan,” zegt Geert.
Dat doen we met de Meat&More Days op 21, 23 en 24 maart. Meer dan 3.000 genodigden, van eigen medewerkers en familieleden tot klanten, leveranciers en zakenpartners, zijn welkom om de site in Aalter te bezoeken en te proeven van de eigen producten.