
Je hebt nog geen toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies.
Bij Meat&More werken we iedere dag aan de toekomst en durven we vooruitkijken. Daarom blijven we investeren en innoveren. Niet enkel voor morgen, maar ook voor overmorgen. Onze investeringen bestaan uit een brede waaier van projecten en (betere) technologieën. Daarbij kiezen we voor duurzame oplossingen, in de breedste zin van het woord: elke investering is weloverwogen waarbij een langetermijnvisie centraal staat.
Wat in 1990 kleinschalig startte, is bijna 30 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met 180 winkelpunten en meer dan 1.500 medewerkers. Het hart van de groep klopt op de site in Aalter. Daar zijn productie, logistiek en ondersteunde activiteiten gecentraliseerd. We bevoorraden alle Buurtslagers-slagerijen en Bon’Ap-maaltijdwinkels vanuit onze hoofdzetel, die door de jaren heen groeide naar 50.000m².
Niet alleen op logistiek vlak hadden we nood aan extra ruimte. Het ontwerp van het nieuwe distributiegebouw laat ons toe om ook de kantoorgebouwen voor onze medewerkers op de hoofdzetel in Aalter uit te breiden. Daarnaast starten we binnenkort aan de bouw van een nieuw Bon’Ap-filiaal: een grotere en modernere winkel die ruimte biedt aan een breder assortiment, een eetcorner en terras. Dus, laat de toekomst maar komen!